Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Etter Ødegaards besøk har ikke Manchester United hørt så mye som et pip fra stortalentet

- På vei til Madrid, melder VG.

INGEN SOM VET: Det har blitt skrevet til det kjedsommelige om Martin Ødegaards Europa-turné denne vinteren, men når desember nå omsider har blitt til januar nærmer man seg kanskje en avklaring på hvor stortalentet ender opp. Foto: Christian Roth Christenen / Dagbladet
INGEN SOM VET: Det har blitt skrevet til det kjedsommelige om Martin Ødegaards Europa-turné denne vinteren, men når desember nå omsider har blitt til januar nærmer man seg kanskje en avklaring på hvor stortalentet ender opp. Foto: Christian Roth Christenen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Det har blitt skrevet til det kjedsommelige om Martin Ødegaards Europa-turné denne vinteren, men når desember nå omsider har blitt til januar nærmer man seg kanskje en avklaring på hvor stortalentet ender opp.

Sent tirsdag kveld skriver VG at han er på plass i Madrid for å forhandle med de regjerende Champions League-mesterne Real Madrid. Han skal ha blitt forespeilet en plass i A-lagstroppen hvor han er lovet spilletid og draktnummer 16.

Men med unntak av Real Madrid sitter de andre storklubbene altså med skjegget i postkassa og venter på å høre fra den rykende ferske 16-åringen, men mange må nok vente forgjeves. Det gjelder i alle fall Manchester United om man skal tro «lokalavisa» Manchester Evening News.

«Manchester United har ikke hørt noe fra det norske stortalentet Martin Ødegaard om en eventuell overgang til de røde», skriver avisa.

Liverpool-fan De siste dagene har Dagbladet forsøkt å få svar på om Strømsgodset-juvelen Martin Ødegaard ville delta på årets første fellestrening. 

Strømsgodsets sportsdirektør Jostein Flo og klubbens mediesjef Helge Helgesen har enten ikke villet eller kunnet opplyse om den ettertraktede 16-åringen kom til å starte oppkjøringen til 2015-sesongen med drammenserne.

I dag fikk imidlertid Dagbladet bekreftet at Ødegaard møtte på Marienlyst som resten av Godset-gjengen, så for øyeblikket er han i alle fall på hjemlige trakter.

Manchester Evening News skriver også at det er en gryende bekymring i Manchester United for at Ødegaard skal komme til å velge Liverpool.

«Ødegaard er en stor fan, og denne uka skrev han en melding med teksten 'Legend' på Twitter etter at det ble klart at Steven Gerrard forlater Anfield til sommeren».

Det kan nå se ut som om de i alle fall slipper at den frykten skal bli realitet.

Planlegger med Ødegaard I utgangspunktet var det ventet at det ville drøye mot slutten av januar før en overgang ble klar, men nå kan ting tyde på at en endelig avklaring er rett rundt hjørnet.

Strømsgodset-trener David Nielsen derimot forholder seg til at Ødegaard fortsatt er i klubben.

- Det er sånn som det er med alle spillere: Så lenge de er på kontrakt med oss, så planlegger jeg med dem så lenge jeg ikke får beskjed om noe annet, sa Nielsen til Dagbladet på lørdag.