OL: Marcus Hellner stilte aldri til start i Tour de Ski. Han valgte å være hjemme or å lade opp til OL som braker løs i Sotsji den 7. februar. Men etter OL venter en helt annen utfordring på den svenske skistjernen. Han skal nemlig bli far. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND
OL: Marcus Hellner stilte aldri til start i Tour de Ski. Han valgte å være hjemme or å lade opp til OL som braker løs i Sotsji den 7. februar. Men etter OL venter en helt annen utfordring på den svenske skistjernen. Han skal nemlig bli far. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRANDVis mer

Etter OL venter en helt annen utfordring for Marcus Hellner

- Jeg skal bli pappa.

(Dagbladet): Marcus Hellner stilte aldri til start i Tour de Ski. Han valgte å være hjemme for å lade opp til OL som braker løs i Sotsji den 7. februar.

Men etter OL venter en helt annen utfordring på den svenske skistjernen. Han skal nemlig bli far.

- Helt perfekt tidspunkt En drøy måned etter at lekene i Russland er over, venter han og samboeren Anna Tjoiki barn.

- Jeg skal bli pappa. Det er et helt perfekt tidspunkt for da har vi begge fri. Det blir spennende, og noe å se fram til utenom OL. Det blir stort, sier Hellner til NSD.

- Det er klart at det kommer til å påvirke meg litt, men det er viktig å huske at det finnes andre ting her i livet enn skikjøring. Akkurat nå vil jeg bare at alt skal gå fint, vi er jo ikke der riktig ennå, sier han.

Formen må være der OL-formen er derimot ikke helt på plass ennå for Hellner, og han er ikke sikker på om han vil gå alle distansene. Blant annet sprinten er tvilsom.

- Føles kroppen som den gjør nå, vet jeg ikke om jeg skal være med. Man vil jo at formen skal være der. Men det handler jo bare om hvordan jeg selv føler det. Vi får se om jeg i det hele tatt blir tatt ut på laget, sier han.