Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Etter seks år borte er Mancini tilbake i Inter

Klar bare timer etter at forgjenger ble sparket.

TIL INTER: Roberto Mancini er ansatt som ny manager i Inter. Foto: EPA/ROBIN PARKER
TIL INTER: Roberto Mancini er ansatt som ny manager i Inter. Foto: EPA/ROBIN PARKER Vis mer

Walter Mazzarri ble sparket som trener i Inter fredag ettermiddag. Bare noen timer senere ble Roberto Mancini utpekt som ny trener.

- Jeg er veldig glad over å kunne hilse Roberto Mancini tilbake som trener i Inter. Sammen skal vi gjøre klubben vår til en av de beste klubbene i Europa igjen, sa klubbpresident Erick Thohir til Inters nettside.

Mancini har vært borte fra San Siro i seks år når han nå vender tilbake igjen. Han vant tre strake Serie A-seirer med klubben mellom 2004 og 2008 sist han var trener i storklubben, og nå er håpet at han skal klare å gjøre undrer igjen.

Thohir sa det hadde vært vanskelig for ham å sparke Mazzarri, og han takket den avsatte treneren for en god jobb.

- Han har gjort det han har kunnet og hatt både troen og håp om store og gode resultater, sa klubbpresidenten om den avsatte treneren.

- Nå håper vi at Inter igjen skal oppleve en storhetstid som en av toppklubbene i Europa. Derfor hilser vi Roberto Mancini tilbake på San Siro. Vi er svært fornøyde med å ha sikret seg ham som sjeftrener igjen.

- Med ham i førersetet rent sportslig, og med den erfaringen han har, både internasjonalt og nasjonalt, er jeg sikker på at spillerne kommer til å yte det som skal til for å ta klubben til et nytt nivå, sa Thohir.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media