GLEDE OG SORG: Mehmed Dresevic scoret sitt første hattrick noensinne. Feiringen ble så voldsom at han fikk sitt andre gule kort. I ettertid har han fått internasjonal oppmerksomhet og... Vis mer Vis mer

Etter sitt tredje mål gikk midtstopperen opp på tribunen for å applaudere seg selv. Så kom det røde kortet

Mehmed Dresevic ble litt vel glad.

(Dagbladet): Norrby jager opprykk fra divisjon 1 til superettan (OBOS-ligaen her hjemme) i Sverige. Da laget på mandag tok i mot Tvååkers IF på hjemmebane, klinte de til og vant 6-1.

Applauderer seg selv.
Applauderer seg selv. Vis mer

Tre av målene ble scoret av midtstopperen Mehmed Dresevic, som feiret det siste på en litt uvanlig måte.

For etter å ha banka inn sitt tredje mål på lekent vis, sprang han opp på tribunen, satte seg ned og applauderte sitt eget hat trick.

- Tenkte ikke så mye der og da

Det var ikke spesielt populært hos dommer Alexander Pavlovic. For da Dresevic kom ned på banen igjen, dro dommeren opp det gule kortet.

Ekstra kjipt for hat trick-scoreren var at han allerede hadde gult, og dermed måtte gå av banen.

- Jeg tenkte ikke så mye der og da på feiringen, det ble en spontan reaksjon. Jeg visste ikke at jeg ville få mitt andre gule for kvelden før jeg så dommeren komme gående mot meg. Da innså jeg at jeg hadde gjort en feil, sier «Medi» til Dagbladet.

Fikk prutet ned boten

Han vet ikke hvorfor han valgte å feire som han gjorde, men innrømmer at han hadde sett en liknende feiring på nettet og synes den var morsom.

- Jeg ville egentlig gjøre det etter det første målet mitt, men tenkte at jeg ikke kunne gjøre det. Da jeg scora mitt tredje så måtte jeg bare. Jeg ble så glad, så jeg gikk bare opp på tribunen mot fansen og applauderte meg selv, sier han og ler.

Lagkameratene og trenerne var glade for Dresevics tre mål, men på grunn av det røde kortet vanket det bøter.

- Boten var ganske stor. Men jeg fikk heldigvis prutet den ned litt siden jeg scoret tre mål.

- Kjedelig

Nå lover han at det ikke skal gjenta seg neste gang han scorer mål.

- Jeg skal ikke feire på samme måte i alle fall, og jeg får ta feiringen når den kommer. Det skal ikke bli flere unødvendige utvisninger og kort i hvert fall.

Norrby ligger på kvalikplass til superettan, og ifølge Dresevic tar laget nå en og en kamp av gangen før serieslutt. Men den neste kampen er ikke midtstopperen med i oppstillinga til, etter det røde kortet.

- Jeg må stå over neste kamp, det er kjedelig. Jeg hadde to gule fra før, og fikk mitt tredje, så jeg skulle jo stått over uansett. Men i stedet for å begynne på null, har jeg nå fortsatt to gule.