Du leser nå Dagbladet Pluss
 TILBAKE PÅ LANDSLAGET: Martin Laumann Ylven er tilbake i ishockeyen etter å ha vært plaget med flere perioder med lange sykemeldinger og skader. Foto: Endre Vellene / Dagbladet
TILBAKE PÅ LANDSLAGET: Martin Laumann Ylven er tilbake i ishockeyen etter å ha vært plaget med flere perioder med lange sykemeldinger og skader. Foto: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

Etter sju hjernerystelser trodde han karrieren var over. Nå er Martin (26) på landslaget igjen

- Jeg hadde ikke store forhåpninger for et halvt år siden, sier hockeyspilleren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter å ha vært ute med skader i halvannen sesong er Martin Laumann Ylven (26) endelig tilbake på isen for Vålerenga. Så langt har han spilt 12 av 12 kamper i høst - noe som slett ikke var selvskrevet for bare et halvt år siden.

- Jeg var ganske usikker på hvordan kroppen skulle svare, det er ikke bare bare å snøre på seg igjen etter så mange skader, forteller Ylven til Dagbladet.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer