Skandalekampen mellom Conor McGregor og Khabib Nurmagomedov

Etter skandalescenene: Fire millioner i bot

- Er det kødd? spør manageren.

KOMPLETT KAOS: Her holdes Khabib Nurmagomedov tilbake etter å ha mistet besinnelsen i MMA-oppgjøret i oktober. Foto: AP Photo/John Locher
KOMPLETT KAOS: Her holdes Khabib Nurmagomedov tilbake etter å ha mistet besinnelsen i MMA-oppgjøret i oktober. Foto: AP Photo/John Locher Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En helt MMA-verden var i sjokk over scenene som utspilte seg i ringen i storkampen mellom irske Conor McGregor (30) og Khabib Nurmagomedov fra den russiske delrepublikken Dagestan i oktober.

Nurmagomedov hoppet over gjerdet og ut i salen der han gikk til angrep på en tilskuer. Det hele utartet til å bli et masseslagsmål i ringen. Og samtidig gikk personer fra Nurmagomedovs støtteapparat til angrep på McGregor.

Saken skapte stor kontrovers, og nå har de to hovedpersonene fått sin straff: McGregor får en straff pålydende seks måneders karantene og en bot på 50 000 dollar - oppunder 500 000 kroner.

For Nurmagomedovs del ender opptrinnet med en utestengelse på ni måneder og en bot på drøyt 4,2 millioner. Det skriver The Guardian.

Ikke fornøyd

Russeren har selv uttalt seg om straffen på Twitter, med de to ordene «politics forever». Han er ikke fornøyd, opplyser managementet.

- Det er ikke rettferdig i det hele tatt. Khabib må betale 4 millioner, og Conor slipper unna med 500 000? Er det kødd? spør manager Ali Abdelaziz.

Reaksjonene etter kampen var mildt sagt store. Den norske MMA-profilen Jack Hermansson var blant dem som reagerte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer