Etter tapet mot Ronaldo fikk Berget uventet trøbbel - med å tisse

Ble plukket ut til dopingkontroll.

SLET MED Å TISSE: Etter Malmös 0-2-tap mot Real Madrid for en uke siden, fikk Jo Inge Berget seg en uventet utfordring. Her er han i aksjon på dagens landslagstrening. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SLET MED Å TISSE: Etter Malmös 0-2-tap mot Real Madrid for en uke siden, fikk Jo Inge Berget seg en uventet utfordring. Her er han i aksjon på dagens landslagstrening. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): Jo Inge Berget (25) ble den store helten da Norge overraskende slo Kroatia 2-0 i EM-kvaliken tidligere i høst.

Før Norges kamper mot Malta lørdag og Italia tirsdag beskriver Malmö-spilleren seg selv som «frisk og rask», altså kampklar.

Og han legger ikke skjul på at han regner med å få fornyet tillit av Per-Mathias Høgmo på venstrekanten.

- Jeg håper å starte. Jeg tror ikke akkurat jeg spilte meg ut av laget sist, så jeg håper jeg får fornyet tillit. Jeg gleder meg til kampene, sier han til Dagbladet.

Slet med å tisse Berget, som i helga røpet at han kunne ha blitt langrennsløper, har hatt en fantastisk høst med både Malmö i Champions League og landslaget i EM-kvaliken. Etter 0-2-tapet mot Real Madrid for en uke siden, fikk han seg imidlertid en uventet utfordring:

Som en av fire spillere ble han plukket ut til dopingkontroll på Swedbank stadion.

Det var ikke noe problem fordi mannen med det berømte skjegget hadde noe å skjule, men fordi han - rett og slett - ikke klarte å tisse på kommando etter å ha svettet i 90 minutter mot Cristiano Ronaldo og Co.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer