Etter to og et halvt år - i kveld er han tilbake

Men comebacket kan bli kortvarig.

(Dagbladet.no): Mange hadde nok avskrevet kristiansundsmannen Trond Andersen (33) som fotballspiller, men i kveld er han tilbake - etter to og et halvt år på skadelista.

- Jeg er veldig, veldig glad. Det føles helt vilt deilig å gå ut på treningsbanen sammen med de andre hver dag nå. Jeg skal ikke lenger sitte på en treningssykkel, sola skinner, jeg kan ha shorts på meg og jeg kan endelig spille fotball igjen, jubler Brøndby-spilleren til B.T.

Foreløpig skal han riktignok bare spille andredivisjonsfotball, mot Glostrup, men det gir ham iallfall en mulighet til å finne ut hvor han står per i dag.

- Jeg er veldig spent på hva kroppen min sier til sport på toppnivå. Det har den jo dessverre ikke opplevd på lenge, kommenterer den tidligere Clausenengen-, Molde-, Aalborg- og Wimbledon-spilleren.

Derfor er midtstopperen også usikker på hva den videre karrieren bringer, og da særlig fordi kontrakten hans går ut allerede den 1. juli.

- Jeg vet ikke riktig om jeg er i stand til å spille eller ikke. Derfor skal jeg bruke kampene til å se hva framtida kan bringe - om jeg skal legge opp eller fortsette med fotball, sier han.

Etter overgangen fra Aalborg spilte Andersen knapt en halv sesong for Brøndby før han begynte å slite med skader som jumpers knee og en betent akilles-sene.

GLAD MANN: Brøndby-spiller Trond Andersen nyter at han kan spille fotball igjen. Foto: ERLEND AAS/SCANPIX
GLAD MANN: Brøndby-spiller Trond Andersen nyter at han kan spille fotball igjen. Foto: ERLEND AAS/SCANPIX Vis mer
Etter to og et halvt år - i kveld er han tilbake
HAR MÅTTET SE PÅ: Trond Andersen har vært satt på sidelinja på grunn av skader.