FØRSTE KVINNE: Lauren Silberman drømte om NFL-spill og ble første kvinne til å være på det regionale prøvespillet. Det endte med tårer. Foto:    Elsa/Getty Images/AFP
FØRSTE KVINNE: Lauren Silberman drømte om NFL-spill og ble første kvinne til å være på det regionale prøvespillet. Det endte med tårer. Foto: Elsa/Getty Images/AFPVis mer

Etter to spark var NFL-drømmen knust for Lauren (28)

Var første kvinne på prøvespill og kjempet mot tårene.

(Dagbladet): Lauren Silberman (28) prøvde det ingen annen kvinne har gjort før.

I helgen var hun med på prøvespill til den amerikanske fotballigaen, NFL. Silberman ønsket å bli en såkalt kicker - men det endte med tårer.

- Jeg har alltid vært en atlet, og jeg har alltid vært en idrettsutøver. Når jeg hadde muligheten til å komme til NFL, måtte jeg bare ta sjansen, sier Silberman til AP.

Skuffet
28-åringen har tidligere spilt fotball ved universitet i Wisconsin. Hun fikk til to spark under prøvespillet før det hele var over. Ingen av sparkene var over 20 yards (18,3 meter). Hun dro også på seg en lårskade.

TØFF SPORT: Amerikansk fotball er kjent som en knallhard idrett. Dette er fra Super Bowl mellom Baltimore Ravens og  San Francisco 49ers. Foto:   Ronald Martinez/Getty Images/AFP
TØFF SPORT: Amerikansk fotball er kjent som en knallhard idrett. Dette er fra Super Bowl mellom Baltimore Ravens og San Francisco 49ers. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP Vis mer

- Jeg er veldig glad for å få denne erfaringen. Jeg er den første kvinnen som får prøve meg, men er forhåpentligvis ikke den siste, sier Silberman.

Hun kjempet sammen med 36 andre kickere om oppmerksomhet i det som kalles NFL Scouting Combine, der college-spillere får vise seg fram foran speidere.

Gir ikke opp
Silberman var blant spillerne som var på plass til Regional Combines som arrangeres ti ulike steder.

Til tross for nedturen gir hun ikke opp drømmen.

- Jeg vil veldig gjerne prøve meg igjen. Lengen på sparkene var ikke bra, men jeg håper speiderne la merke til teknikken, sier Silberman.

TÅRER:: Lauren Silberman var skuffet etter prøvespillet. Foto: Elsa/Getty Images/AFP
TÅRER:: Lauren Silberman var skuffet etter prøvespillet. Foto: Elsa/Getty Images/AFP Vis mer