Etter VM-exiten raknet det fullstendig. Truet journalist på livet

- Jeg river hodet av deg!

UTE: Det har vært en frustrerende VM for storfavoritt Spania, og frustrasjonsnivået er høyt. I går rant det fullstendig over for Jordi Alba. Foto: EPA/RUNGROJ YONGRIT/NTB SCANPIX
UTE: Det har vært en frustrerende VM for storfavoritt Spania, og frustrasjonsnivået er høyt. I går rant det fullstendig over for Jordi Alba. Foto: EPA/RUNGROJ YONGRIT/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Få med deg alt i VM direkte

(Dagbladet): Det ble aldri helt det mesterskapet regjerende verdensmester Spania hadde sett for seg.

Etter to strake tap for Nederland og Chile var det bare litt ære som ble gjenopprettet da Australia ble slått 3-0 i går.

Men det var tydelig at frustrasjonsnivået fortsatt var høyt blant de spanske spillerne. I alle fall hos Jordi Alba.

- Jeg advarer deg På vei ut av Arena da Baixada passerte Barcelona-spilleren gjennom sonen hvor journalistene står, og idet han passerte Javier Gómez Matallanas, en reporter for den spanske avisa AS, skal han ha lirt av seg følgende kraftgloser.

- Neste gang så river jeg hodet av deg, sa han ifølge den engelske avisa The Guardian.

Matallanas uttrykte sin overraskelse over utbruddet, men Alba sto på sitt.

- Ja, ja, neste gang ... jeg advarer deg, sa han.

- Aner ikke hvorfor Ifølge journalister som var på stedet fortsatte konfrontasjonen da det spanske laget fikk på flyet som skulle ta dem tilbake til Den iberiske halvøy.

Denne gangen skal lagkamerat i Barcelona Sergio Busquets også ha vært med på det verbale angrepet.

Matallanas ble, forut for det andre angrepet, intervjuet av radiokanalen Onda Cero, og uttrykte sin overaskelse over hele opptrinnet.

- Jeg har ingen anelse om hvorfor det skjedde. Jeg har ikke skrevet om ham. Jeg kan faktisk ikke huske å ha skrevet noe om ham i det hele tatt, sa Matallanas.

Få med deg alt i VM direkte

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer