SPURS-SEIER: Jermain Defoe scoret to mål mot gamleklubben West Ham. Etter kampen ble det mest snakk om hvordan Hammers-fansen oppførte seg på White Hart Lane. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
SPURS-SEIER: Jermain Defoe scoret to mål mot gamleklubben West Ham. Etter kampen ble det mest snakk om hvordan Hammers-fansen oppførte seg på White Hart Lane. Foto: REUTERS/Dylan MartinezVis mer

Etterforsker fansens rop om Adolf Hitler

Usmakelige sanger fra West Ham-supportere.

• Fotballstudio: Tottenham - West Ham 3-1.

(Dagbladet): Det engelske fotballforbundet bekrefter i dag at antisemittiske tilrop fra West Ham-fans på White Hart Lane i går trolig skal etterforskes formelt.

De tilreisende supporterne ropte ifølge britisk presse om Adolf Hitler og Holocaust, mens de gjorde gasslyder i retning av vertenes tribuneområder. I tillegg sang bortelaget hånlig om Tottenham-fans som ble skadd i Roma torsdag.

Tottenham vant kampen og West Ham kan få en ny smell når forbundet er ferdig med saken. FA opplyser i første omgang at de venter på dommerrapporten.

Nyhetsbyrået PA skriver at West Ham vurderer tiltak mot egne supportere etter hetsen de leverte mot hjemmelaget i Nord-London. I en pressemelding skriver klubben at en liten gruppe supportere kan vente seg livstidsutestengelse.

Hammers-manager Sam Allardyce sier han ikke hørte hva hva som skjedde på tribunen.

- Jeg konsentrerte meg om fotballen. De burde ikke holde på sånn, ikke sant? Men dette er den minste av mine bekymringer, sier Big Sam.

Spurs-sjef André Villas-Boas liker dårlig at hendelsen på tribunen overskygger en flott seier.

- Dere vet at det er uvennskap mellom Tottenham og West Ham, og så lenge det ikke skrider over grensen til dumskap er det flott med rivalisering mellom klubbene, sier Villas-Boas som selv ikke klarte å tyde lydene fra bortefansen.

Også da Tottenham spilte Europa League-kamp borte mot Lazio torsdag ble laget og fansen møtt av sjikanøse tilrop. Før avspark ble 10 supportere skadd og en knivstukket etter slagsmål på en pub i Roma.