ETTERFORSKES: Real Sociedads Mikel Oyarzabal scoret et av målene mot Rayo Vallecano i kampen forbundet nå ser nærmere på. Foto: NTB Scanpix/EFE/Juan Herrero
ETTERFORSKES: Real Sociedads Mikel Oyarzabal scoret et av målene mot Rayo Vallecano i kampen forbundet nå ser nærmere på. Foto: NTB Scanpix/EFE/Juan HerreroVis mer

Etterforsker La Liga-oppgjør: Var denne kampen fikset?

- Sterke beskyldninger.

En kamp mellom Rayo Vallecano og Real Sociedad i den spanske eliteserien i fotball etterforskes etter påstander om kampfiksing.

Søndag vant Real Sociedad 2-1 over Rayo Vallecano, en kamp som ligapresident Javier Tebas sier de vil se nærmere på.

Tebas sier ligaen har bestemt seg for å starte en etterforskning på bakgrunn av «unormal» aktivitet på bettingmarkedet i forbindelse med kampen. Det skal også være rykter om en krangel mellom spillere ved pause.

Rayo Vallecanos kaptein Roberto Trashorras avviser påstandene.

- Dette er ikke bra for oss, for klubben eller for ligaen. Jeg vet ikke hvem som vil skade Rayo, men dette er sterke beskyldninger, sier han.

Rayo Vallecano må slå nedrykksklare Levante søndag, og håpe på de riktige resultatene i andre kamper, for å unngå nedrykk. Real Sociedad ligger trygt midt på tabellen før siste serierunde.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.