Etterforsker Rooney-laser

Truffet av grønt laserlys. Nå åpner FA sak.

 BOM:  Wayne Rooneys skudd ble reddet av Middlesbrough-keeper Tomas Mejias. Nå etterforskes laserlyset som ble truffet av Rooney kort tid før straffesparket. Foto: PA/NTB Scanpix.
BOM: Wayne Rooneys skudd ble reddet av Middlesbrough-keeper Tomas Mejias. Nå etterforskes laserlyset som ble truffet av Rooney kort tid før straffesparket. Foto: PA/NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet): Manchester United hadde en dårlig kveld på Old Trafford i går. Tap mot Championship-laget Middlesbrough er langt under det man kan forvente av Louis van Gaals gutter.

Selv om nederlenderen startet med flere av de største kanonene på benken i går, hadde «The red devils» et godt mannskap ute på gressmatta.

Etterforskning Likevel fant ikke Wayne Rooney og hans lagkompiser veien til nettmaskene, og det hele endte med straffespark til tross for et massivt United-press på slutten av matchen.

Under straffesparkkonkurransen bommet i tur og orden Michael Carrick, Ashley Young og Wayne Rooney. Vips så var de røde ute av årets ligacup.

Nå spekuleres det i at United-kaptein Rooney ble påvirket av et grønt laserlys før han skjøt gårsdagens straffe som Tomas Mejias reddet.

Lyset streifet Rooneys i øyne litt i underkant av et sekund, og The Football Association (FA) har nå uttalt at de vil etterforske saken, skriver Sky Sports.

Medfart Rooney er inne i en tøff tid på fotballbanen, og mottar massiv kritikk fra flere hold for det de mener er svak form.

Tidligere Liverpool- og Aston Villa-spiss, Stan Collymore, gikk tidligere denne uken ut i en spalte i den britiske tabloidavisa The Mirror og sa at Louis van Gaal bør vurdere å droppe Rooney fra laget.

Collymore poengterer at Rooney nå har passert 30 år, og smått insinuerer at engelskmannen ikke akkurat lengre har fremtiden foran seg på fotballbanen. Collymore la selv opp som 30-åringen etter flere mislykkede opphold utenlands etter Premier League-karrieren.

Louis van Gaal har på sin side flere ganger gått ut og forsvart Rooney, og i tillegg har han fortalt at han er lei av å snakke om spissen.

- Jeg svarer ikke på flere Rooney-spørsmål. Jeg er lei av dem, fortalte han på en offisiell pressekonferanse til pressen for tre dager siden.

Så spørs det nok om han får flere spørsmål likevel. Til helgen venter Brede Hangeland på motsatt banehalvdel, da Manchester United møter Crystal Palace klokka 16.00 på Selhurst Park.