Etterforskes for nok en grisetakling

City-back i politiets søkelys igjen.

Manchester City-forsvarer Ben Thatcher, som var suspendert av sin klubb i seks kamper for å ha albuet Portsmouths Pedro Mendes, skal politietterforskes for en annen episode på banen.

Politiet i Nord-England opplyste torsdag at de etterforsker en klage fra en spiller som skal ha fått Thatchers albue i ansiktet under en kamp for sju måneder siden. Spilleren skal være 19-årige Ralph Welch, som spilte for Blackburn Rovers’ reservelag.

– Vi etterforsker saken, sier politiets talsmann.

Mendes fikk et illebefinnende etter å ha blitt slått i hodet av venstrebacken under 0-0 kampen i Premier League 23. august. Han ble båret av banen og tilbrakte natten på et sykehus i Manchester.

Thatcher ble ilagt en bot på rundt 1,4 millioner kroner av Manchester City, ble gjenstand for politietterforskning og må forklare seg for det engelske fotballforbundet den 12. september i Mendes-saken.

(ANB-AP)

<B>HARDHAUS:</B> Ben Thatcher politietterforskes for nok en voldsepisode på fotballbanen, denne gangen mot en 19-åring fra Blackburns reservelag.
<B>BEVISSTLØS:</B> Portsmouths Pedro Mendes ble liggende bevisstløs og måtte overnatte på sykehuset etter at Ben Thatcher plantet albuen i hodet hans.
<B>UBLIDT MØTE:</B> David Beckham har fått kjenne på kroppen at Ben Thatcher ikke alltid spiller etter regelboka.