Conor McGregor legger opp:

- Etterforskes for seksuelt overgrep

New York Times med sterke anklager.

STJERNE UNDER ETTERFORSKNING?: Conor McGregor legger opp. Samme dag publiserer NY Times en artikkel om at han er under etterforskning av politiet. Foto: REUTERS/Steve Marcus/
STJERNE UNDER ETTERFORSKNING?: Conor McGregor legger opp. Samme dag publiserer NY Times en artikkel om at han er under etterforskning av politiet. Foto: REUTERS/Steve Marcus/ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Samme dag som UFC-stjerna Conor McGregor (30) overrasket en hel kampsport-verden med at han legger opp, kommer New York Times med alvorlige beskyldninger.

Ifølge avisa er McGregor under etterforskning for seksuelt overgrep mot en kvinne i Dublin.

Ifølge New York Times dette ha skjedd i desember. Det påståtte overgrepet skal ha skjedd ved Beacon Hotel i den irske hovedstaden.

Verken McGregor, managementet hans, eller politiet har kommentert påstandene. New York Times hevder de har fått informasjonen fra fire personer som kjenner til den pågående etterforskningen. McGregor er foreløpig ikke siktet i saken.

CONOR MCGREGOR: Etter å ha opplevd dalende sportslig suksess de to siste årene offentliggjør iren i dag at han legger hanskene på hylla. Foto/Video: NTB Scanpix/CNN. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Artikkelen til avisa blir publisert samme dag som kampsportstjerna legger opp. Meldinga kom fra 30-åringen selv via Twitter grytidlig tirsdag morgen.

- Hei dere, en kjapp beskjed: Jeg har bestemt meg for å trekke meg fra idretten kjent som mixed martial arts, skriver McGregor.

Kontroversiell

Dette er i så fall ikke første gang McGregor er på kant med loven. I fjor høst havnet han i en av de største skandalene i UFC-historien. Iren sto i sentrum for et masseslagsmål etter kamp mot Khabib Nurmagomedov, en kamp McGregor tapte og som nå ser ut til å bli hans siste.

Så sent som for to uker siden ble han også arrestert i Miami for å ha angrepet og knust telefonen til en fan.

Fem timer senere ble den irske superstjernen løslatt mot en kausjon på omlag 120 000 norske kroner.

Dette var andre gangen på bare ett år at 30-åringen ble arrestert. I april i fjor ble han pågrepet av politiet i Brooklyn i New York etter å ha angrepet en buss full av UFC-utøvere med en tralle.

Har lagt opp før

Dette er heller ikke første gang MMA-stjerna kommer med en beskjed om at han legger opp. Det samme gjorde han i 2016, da han kort tid seinere annonserte at han ikke ville legge opp.

Bare måneder etter kom han tilbake i oktagonen og beseiret Nate Diaz i weltervektklassen, etter å ha tapt for amerikaneren tidligere samme år. Et tredje møte mellom de to har flere ganger blitt skissert, og er nærmest et krav fra MMA-fansen.

En som imidlertid ser ut til å ta meldingene om ta McGregor legger opp på alvor, er UFC-president Dana White. I en pressemelding, via MMA-journalisten Brett Okamoto, tirsdag morgen skriver han dette:

- Han har mer enn nok penger til å legge opp, og whiskeyen hans gjør det veldig bra. Det gir mening, og om jeg var ham ville jeg lagt opp jeg også. Han legger opp fra å slåss, men ikke fra å jobbe. Jeg er sikker på at han har mange ting på gang.

- Det har vært så gøy å se ham. Han har oppnådd utrolige ting i sporten. Jeg er glad på hans vegne ,og jeg gleder meg til å se ham være like suksessfull utenfor oktagonen som han var i den, skriver White.

McGregor gikk 25 profesjonelle MMA-kamper i sin karriere, 21 va dem seire. i organisasjonen UFC ble det elleve kamper, hvor av ni av dem endte med seire.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer