Etterlengtet Moss-seier

Moss - Bodø/Glimt 1-0. Moss hadde mistet troen på årets første hjemmeseier da Terje Høsøien reddet dagen.

Ett minutt på overtid var de 1960 tilskuerne innstilt på 0-0 og poengdeling. 20 minutter tidligere kastet Moss-trener Erik Brakstad midtbanespiller Terje Høsøien innpå, og byttet skulle vise seg å gi 1-0-seier og tre verdifulle poeng.

På et innlegg fra Morten Moldskred nådde Høsøien ballen rett foran Glimt-målvakt Tor Egil Horn, og nikket ballen i mål.

Scoringen sikret østfoldlagets andre seier i år, den første kom i Bergen mot Brann. Bunnkollegene Sogndal og Start tapte sine kamper, og Moss benyttet anledningen til å klatre opp på kvalifiseringsplass.

- Det var ingen stor kamp, men vi hadde marginene på vår side. Det var greit fordi vi hadde litt flere sjanser enn Bodø/Glimt, sa en lettet Erik Brakstad til NTB.

Han fikk igjen se at Moss-spissene gikk målløse av banen, og er innstilt på at noe må gjøres for at laget skal overleve i eliteserien.

- Vi arbeider med å forsterke angrepet, sa Brakstad, uten å ville avsløre aktuelle navn.

I en jevnspilt kamp skapte begge lagene sjanser nok til å avgjøre kampen. Simen Brenne, som ikke har funnet nettmaskene på 14 obligatoriske kamper for Moss, skjøt utenfor etter 28 minutter i 1. omgang.

Rett før sidebytte var Bengt Sæternes nær ved å gi Glimt-ledelsen, men Per Morten Kristiansen slo ballen til hjørnespark.

(NTB)