Etterlengtet seier

Onsdagens landskamp mot Bulgaria ga oss en etterlengtet seier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter tapene mot Polen og Hviterussland i VM-kvalifiseringen var det viktig for laget å snu den negative trenden. Vi fikk en forferdelig start med scoring mot oss allerede etter 40 sekunder. Scoringen ga kampen et spesielt utgangspunkt. Det er ikke lett å spille mot et lag som Bulgaria når de rir på en 1- 0 ledelse. Men vi må være fornøyd med at vi klarte å snu kampen.

Det var skuffende at ikke flere tilskuere tok turen til Ullevaal. Jeg mener media har en del av skylda for det. De skrev mye i forkant om at det kom til å bli få tilskuere - da er det ikke mange som blir fristet til å komme å se på. Det hjelper heller ikke at enkelte spillere sier at de selv ikke ville kjøpt billett til kampen. Men jeg skjønner likevel at Bulgaria ikke akkurat er noen publikumsmagnet.

Jeg registrerte også at publikum buet på oss da dommeren blåste etter førsteomgang på stillingen 0- 1. Det er ikke noe artig for oss når sånt skjer.

Det er viktig at publikum hjelper oss - selv når det går tungt. Det er da vi trenger støtten mest. Men jeg har allikevel forståelse for at publikum forventer mer av oss, men vi prøver alltid å gjøre vårt beste uansett. Publikum må ikke tro at vi er fornøyd så lenge vi ligger under.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer