Etterlyser flere «showrenn» og enkle løyper i framtida

Johannes Høsflot Klæbo går i bresjen for flere bynære verdenscuparrangement etter å ha blitt hyllet av et folkehav i parkrennene i Québec.

PERFEKT HELG: Tre seiere på tre dager og verdenscupkula som bevis på at han er verdens beste skiløper ble fasit for Johannes Høsflot Klæbo i Canada. Foto: Dustin Satloff/Getty Images/AFP/NTB scanpix
PERFEKT HELG: Tre seiere på tre dager og verdenscupkula som bevis på at han er verdens beste skiløper ble fasit for Johannes Høsflot Klæbo i Canada. Foto: Dustin Satloff/Getty Images/AFP/NTB scanpixVis mer

QUÉBEC (Dagbladet): Verdenscupavslutningen i Canada ble en norsk suksess, til tross for at Therese Johaug for første gang denne vinteren ble slått på et distanserenn.

Johannes Høsflot Klæbo og Ingvild Flugstad Østberg sikret seg hver sin sammenlagtseier i verdenscupen.

Selve arrangementet ble også en stor suksess for FIS og den lokale arrangøren i Québec. Alex Harveys suksess i avskjeden på hjemmebane, var naturlig nok en viktig bidragsyter, men tette og spennende dueller med publikum spredd rundt store deler av løypa, skapte en atmosfære som sjelden er å oppleve i løpet av en verdenscupsesong.

Nå etterlyser flere av verdens aller beste skiløpere flere slike konkurranser på verdenscupprogrammet i perioden framover.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

UKE

PRØV NÅ!

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 0 kr per uke. 0 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uka) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (55kr/uka).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.