Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ettertraktet Fowler

Benitez vil ikke love kontrakt.

(Dagbladet.no):Robbie Fowler har gjort sakene sine bra etter hjemkomsten til Anfield. Nå melder stadig flere klubber at spissen er velkommen til neste år.

For Rafael Benitez tør ikke love Fowler en videre framtid foran The Kop.

Sam Allardyce har tidligere sagt at Fowler mer enn gjerne må komme til Bolton til sommeren.

Nå vil Mark Hughes også lokke ham til Ewood Park.

-Født målscorer

- Robbie har vært en klassespiller i lang tid. Du mister ikke det over natta, sier Hughes til Skysports.

Og den tidligere kraftspissen fortsetter å skryte av spilleren som bare går under navnet «God» av sine egne.

- Hans bevegelser er fantastiske og han ser ut til å være i meget bra form. Han er født målscorer, og hvis han blir tilgjengelig vil nok mange klubber være interessert. Vi får se an situasjonen hans.

JUBELGUTT: Mange på dette bildet ønsker nok Fowler med videre i Liverpool. Men de må bite negler noen uker til. Foto:REUTERS
JUBELGUTT: Mange på dette bildet ønsker nok Fowler med videre i Liverpool. Men de må bite negler noen uker til. Foto:REUTERS Vis mer

Og i følge Liverpool-manager Benitez er Fowlers framtid ennå ikke bestemt.

- Totalvurdering

- Det er ikke et spørsmål om han er han en god spiller, for det er han. Det er ikke poenget. Det handler om det er den riktige avgjørelsen for klubben, sier Benitez til Liverpool.no.

- Jeg har et ansvar for å sjekke alle muligheter, og Robbie vet det. Så jeg vil forsøke å gjøre det beste for klubben.Vi kommer til å ta en avgjørelse om et par uker.

Nå har den gamle Liverpool-kjempen Neil Ruddock har også luftet sin mening om Robbie Fowlers situasjon.

Og han frykter Fowler vil gi seg med et Liverpool-nei.

-Mangler målscorere

- Jeg kjenner Robbie og han vil nok heller legge opp enn å flytte på ny. Motivasjonen vil nok være der, men skuffelsen over å ikke få kontrakt vil nok få han til å vurdere om han orker å spille videre, sier Ruddock til The Sun.

Ruddock peker også på at Liverpool ikke har flust av spisser med nese for mål.

- Cisse har ikke slått til, Morientes har ikke slått til. Det betyr at Liverpool står igjen med Peter Crouch og Robbie som forsatt scorer mål på høyeste nivå.

- Hvis ikke Robbie får ny kontrakt, må Liverpool ut å kjøpe tre klassespisser.

•Din kommentar: Bør Fowler få ny Liverpool-kontrakt?

SPENNENDE TID</B>: Fowler må pent vente litt til før han vet hvordan framtida ser ut.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling