Etzaz Hussain ute på ubestemt tid

Skulderskade før seriestart.

SKADD: Etzaz Hussain er operert i skulderen og må tilbringe en stund på sidelinjen. Molde-trener Erling Moe vet ikke hvor lenge midtbanespilleren er ute.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
SKADD: Etzaz Hussain er operert i skulderen og må tilbringe en stund på sidelinjen. Molde-trener Erling Moe vet ikke hvor lenge midtbanespilleren er ute. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etzaz Hussain er operert i skulderen og må tilbringe en stund på sidelinjen. Molde-trener Erling Moe vet ikke hvor lenge midtbanespilleren er ute.

Hussain pådro seg en skulderskade i treningskampen mot danske FC Nordsjælland i begynnelsen av februar. Skaden var av en slik karakter at 26-åringen måtte operere.

– Etzaz fikk seg en trøkk i skulderen i Danmark. Nå har han gjort et lite inngrep der, så vil han være tilbake så fort som mulig. Hvor lang tid det tar har jeg ingen dato på. Det er ikke noe tidsskjema. Vi får heller komme tilbake til det når jeg vet mer, sier Molde-trener Erling Moe til Eurosport.

Hans lag serieåpner borte mot Sarpsborg 08 søndag 31. mars. Molde har hentet inn en rekke spiller for å utfordre Rosenborg i gullkampen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer