Euell er lei Drillo-systemet

Wimbledon-spilleren Jason Euell avslørte i går at Egil Olsens manager-stil er årsaken til at han vil bort fra klubben.

Euell leverte for 2 uker siden inn en forespørsel til Wimbledon-ledelsen der han ba om å bli solgt til en annen klubb.

- Jeg vil komme videre i karrieren, bli en bedre spiller og jeg tror ikke jeg kan komme lenger her. Men klubben betaler lønna mi så jeg vil fortsette å gjøre mitt beste, sier Euell til The Mirror.

- Det er korrekt at Euell har lagt inn forespørsel om salg, men den er avvist. Euell er under kontrakt med Wimbledon - og en spiller vi satser på for framtida, sier Wimbledon-assistent Lars Tjærnås til Dagbladet.

23 år gamle Euell sier i følge avisa at manager Olsens merkelige system og taktikk er grunnen til at Wimbledon ligger langt ned på tabellen i Premier League. Euell mener også at klubbens spillestil begrenser hans egen utvikling.

- Manageren har lagt begrensninger på meg på enkelte områder. Jeg er en offensiv spillertype. Men under det nåværende systemet er alle forsvarere. Det er tøft for meg fordi jeg er vant til å spille framover på banen - nå blir jeg trukket bakover, sier Euell.

Om kritikken som er gjengitt i The Mirror sier Tjærnås:

- Gjennom et langt liv med media - og spesielt engelsk media velger jeg å tro på spilleren. Euell har sagt sagt til meg at systemet er uvant, men han har også forsikret meg om at han gjør det han kan for å tilnærme seg spillestilen.