Europa League-playoff: Molde - Partizan 1-1 (2-3 sammenlagt)

Europa-drømmen knust for Molde

Molde mistet billetten til Europa League etter en svikt på defensiv dødball like før slutt.

<strong>SLO TILBAKE:</strong> Partizan Beograds Nemanja Miletic feirer her 1-1-scoringen i kvalifiseringskampen til Europa League i fotball mellom Molde og Partizan Beograd på Aker Stadion.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SLO TILBAKE: Partizan Beograds Nemanja Miletic feirer her 1-1-scoringen i kvalifiseringskampen til Europa League i fotball mellom Molde og Partizan Beograd på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Molde - Partizan 1-1 (2-3 sammenlagt)

Etter Partizans 2-1-seier over Molde i første oppgjør i Serbia var det vidåpent foran returoppgjøret i siste og avgjørende kamp i Europa League-playoffen mellom Molde og Partizan på Aker Stadion.

Én billett til Europa League lå i potten for enten nr. 81 i Europa, Partizan, eller nr. 104 i Europa, Molde, ifølge UEFA-rankingen.

I en kamp som bikket fram og tilbake klarte Molde-spiss Leke James å sette inn det viktige 1-0-målet til hjemmelaget etter innlegg fra playmaker og servitør Magnus Wolff Eikrem. Kampuret viste da 72 minutter.

<strong>1-0-MÅLET:</strong> Leke James ordnet 1-0 til Molde. Da så det lyst ut, men det holdt ikke helt inn. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
1-0-MÅLET: Leke James ordnet 1-0 til Molde. Da så det lyst ut, men det holdt ikke helt inn. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Med 1-0 ville holde til avansement til Europa League-gruppespillet på bortemålsregelen for Molde.

Men så skjedde det som ikke skulle skje.

Bare sju minutter etter Leke James' 1-0-scoringkom den kritiske utlikningen. Zoran Tosic' corner var perfekt slått på bakerste stolpe hvor Nemanja R. Miletic stanget inn 1-1.

Et klassisk serbisk sperretrekk satte Molde-spillernes markering ut av spill, der samtidig Kristoffer Haraldseid ble holdt, men ikke nok til at dommeren grep inn.

Romsdalingene ga først bort en unødvendig corner etterfulgt av sviktende markering. Vipps scoret Partizan og skjøt fart mot Europa League.

Dermed var det Molde som trengte scoring for å kapre Europa League-billetten fra Partizan. Men selv ikke fem overtidsminutter holdt for romsdalingene.

Moldes Europa League-drøm ble knust på bittert vis i kveld etter 1-1 på Aker Stadion denne augustkvelden og 2-3 sammenlagt.

- Det er bare skuffelse. Dette er blytungt. Det er skuffelse og laber stemning i garderoben nå, sier Molde-trener Erling Moe til MAX.

- Det kladdet i 1. omgang, men ble bedre etter pause. Dessverre holdt det ikke helt inn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer