- Europa League er viktig for City

Mancini vil vinne flest mulig trofeer.

Roberto Mancini slikker sårene etter mesterligaexiten med Manchester City. Den italienske manageren retter blikket mot triumf i europaligaen.

Citys stjernemannskap skuffet stort i mesterligadebuten og ble slått ut allerede i gruppespillet. Dermed må laget nøye seg med spill i europaligaen i vinter.

Selv om Manchester City også må konsentrere seg om gullkampen i serien, semifinale i ligacupen og spille FA-cup etter nyttår, vil europaligaen være en viktig turnering for Mancini og klubben.

- For Manchester City blir det et viktig trofé, for vi må vinne flere trofeer. Jeg forstår at europaligaen ikke er like viktig som mesterligaen, men det vil være viktig for oss. Hvis vi kan komme til finalen, vil det være bra for Manchester City, sa Mancini etter at laget hans ble slått ut av mesterligaen onsdag.

FIKK IKKE HJELP: Roberto Mancini (t.v) og trenerstaben så City slå Bayern, men det hjalp lite når Napoli vant i Spania. Foto: REUTERS/Phil Noble
FIKK IKKE HJELP: Roberto Mancini (t.v) og trenerstaben så City slå Bayern, men det hjalp lite når Napoli vant i Spania. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

- Vi må forbedre oss som et lag og spille bedre enn vi gjorde i mesterligaen. Dette var første gang i mesterligaen for oss, vi fikk den verste gruppen, og det var vanskelig. Med ti poeng var det rart vi ikke gikk videre, men slik er det, la italieneren til.

City slo gruppevinner Bayern München 2-0 onsdag, men var også avhengig av hjelp fra Villarreal i kampen mot Napoli. Det fikk de ikke. Villarreal tapte 0-2 på hjemmebane.

Napoli gikk dermed videre sammen med Bayern, mens City måtte ta til takke med tredjeplassen og europaligaspill.

(NTB-AFP)