Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Europa League-kamp rystet av supporterbråk

Kampen avbrutt da fans stormet banen.

 STORMET BANEN:  Bortelagets supportere  klatret over et gjerde og a ngrep Bratislava-fansen. Hjemmelagets supportere stormet banen og kampen ble avbrutt. Foto: NTB Scanpix
STORMET BANEN: Bortelagets supportere klatret over et gjerde og a ngrep Bratislava-fansen. Hjemmelagets supportere stormet banen og kampen ble avbrutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Europaliga-kampen mellom Slovan Bratislava og Sparta Praha ble avbrutt da Sparta Praha-tilhengere angrep hjemmelagets supportere.

Den tsjekkiske fansen klatret over et gjerde for å angripe Bratislava-fansen. De angrepne slovakene svarte med å ta seg inn på banen, slik at kampen ble forstyrret i oppgjørets 40. minutt på stillingen 0-0. Politiet skal ha vært tvunget til å involvere seg.

En UEFA-delegat bestemte at kampen skulle fortsette, men ga dommerne beskjed om å avbryte hvis slåssingen fortsatte.

De to lagene møttes flere ganger i den tsjekkoslovakiske ligaen da landene var samlet i samme stat.

Tidligere denne måneden ble kampen mellom Serbia og Albania avbrutt da en drone med et albansk flagg entret stadion. Serbia-spilleren Stefan Mitrovic rev ned flagget, noe som fikk de albanske spillerne til å reagere. Da stormet serbiske tilhengere banen og albanerne.

 STORMET BANEN:  Da Bratislava-fansen ble angrepet løp fansen ut på banen. Foto: NTB Scanpix
STORMET BANEN: Da Bratislava-fansen ble angrepet løp fansen ut på banen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En UEFA-delegat bestemte at kampen skulle fortsette, men ga dommerne beskjed om å avbryte hvis slåssingen fortsatte. Etter en pause fortsatte kampen og den ble gjennomført som planlagt.

Praha vant 3-0.

De to lagene møttes flere ganger i den tsjekkoslovakiske ligaen da landene var samlet i samme stat.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media