Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Europacupen viktigst

STAVANGER (Dagbladet): Viking- Molde 1- 1. Et skadeskutt Viking, som ikke imponerte i går, ser fram mot cupfinalen til helga. - Men kampen mot Hertha Berlin på torsdag er viktigst, sier trener Benny Lennartsson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Viking-fansen har stort sett har avskrevet avansement i Europa etter 0- 1-tap på hjemmebane. I stedet gleder de seg til cupfinalen på søndag. Men Lennartsson har andre prioriteringer.

- Mitt største mål er å vinne Europacupen, dermed blir jo kampen mot Hertha på torsdag viktigst. Men jeg er klar over at den norske cupfinalen betyr mest for folk i Rogaland.

Vikings største fortrinn i år har vært at de har kunnet stille med tilnærmet samme mannskap i kamp etter kamp. Men så ble Bjarte Lunde Aarsheim satt ut for resten av sesongen.

- Vi tapte kanskje gullet på Bjartes skade, uttalte Benny Lennartsson i gårsdagens kampprogram. Nå krysser han fingrene for at han ikke også skal miste Erik Fuglestad i de to avgjørende kampene. Minutter før pause i kampen mot Molde i går vred nimålsscoreren sin følsomme venstrefot i en takling.

- Jeg ble livredd, det føltes som om leddbåndet ble revet over. «Der røyk hele greia,» tenkte jeg. Nå føles det ikke så ille, men først i løpet av mandagen vet jeg hvordan det går, sier Fuglestad.

<B>SKADD:</B> Erik Fuglestad får først i morgen vite hvor alvorlig skaden er.
Hele Norges coronakart