<strong>FORTSATT MED:</strong> KFUM Oslo har fortsatt muligheten til å gå videre i Uefa Futsal Cup etter 1-1 mot KMF Zelezarec Skopje.Foto: Guttorm Lende
FORTSATT MED: KFUM Oslo har fortsatt muligheten til å gå videre i Uefa Futsal Cup etter 1-1 mot KMF Zelezarec Skopje.Foto: Guttorm Lende Vis mer

Europadrømmen lever videre for KFUM Oslo

Spilte uavgjort i andre gruppespillskamp i Uefa Futsal Cup.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): KMF Zelezarec Skopje - KFUM Oslo 1-1.

Etter å ha imponert med en overraskende 7-3 seier mot montenegrinske Danilovgrad i den første av tre innledende gruppespillskamper i Uefa Futsal Cup, lever fortsatt drømmen om avansement til hovedrunden for KFUM Oslo etter 1-1 mot vertslaget KMF Zelezarec Skopje.

De norske seriemesterene står i likhet med det makedonske laget med fire poeng etter to kamper, men med svakere målforskjell og færre scorede mål, er «Kåffa» avhengig av å vinne med fem mål mer enn Zelezarec, forutsatt at begge lag vinner sin avsluttende kamp.

KFUM møter gruppejumbo Istanbul, som har tapt sine to første kamper klart, mens Zelezarec møter Danilovgrad. Vertene har fordelen av å spille på et senere tidspunkt på søndag kveld.

I en jevn og tett kamp i Skopje, tok KFUM ledelsen ved Stian Sortevik etter 12 minutter. Men Zelezarec slo tilbake kort tid før pause ved Darko Rangotov.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer