HOPPUKA

Europas største avis hyller Tande som «mammas elskling»

Ett renn unna å vinne Hoppuka.

MOR OG SØNN: Daniel-André Tande og moren Trude har et nært forhold. I går ettermiddag jublet de sammen på sletta i Innsbruck. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Daniel-André Tande og moren Trude har et nært forhold. I går ettermiddag jublet de sammen på sletta i Innsbruck. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

INNSBRUCK (Dagbladet): Daniel-André Tande (22) hylles i tyske og østerrikske aviser i dag etter seieren i Innsbruck. Nå leder han Hoppuka.

- Mammas elskling flyr til topps, skriver Bild, som er Tysklands og Europas største avis.

- Etter vikingenes dobbeltseier leder Tande Hoppuka, melder Kronen Zeitung, som er den avisa flest østerrikere griper i stativene.

Mye blest

Få - om noen andre idretter - gir Norge så mye blest i Tyskland som hoppsporten. Hadde det ikke vært for Holmenkollen, og den ærerike hopphistorien, ville det trolig vært langt færre bobiler på veiene.

I stedet for å fokusere på tysk nedtur i går, har Bild latt seg fascinere av mamma Trude Tandes tilstedeværelse i Hoppuka. 50-åringen er en sterk og emosjonell støttespiller. Etter seieren i Bergiselbakken stormet hun ut på sletta for å omfavne sønnen.

- Flaks med vinden og øltørst preget dagen i Hoppuka, skriver Bild. Rennet ble avgjort etter én omgang og etterpå ga Trude Tande uttrykk for at det kunne smake med en øl.

Med streker under teksten skriver avisa at øl er tre ganger så billig i Østerrike som i Norge ...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer