Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Europcar har kontaktet Hushovd for forhandlinger

- Mange lag er ute etter ham.

ETTERTRAKTET: Europcar bekrefter at de vil tilby Thor Hushovd en plass på laget foran neste sesong. Men det franske laget er forberedt på kamp om signaturen til den norske verdensmesteren. Foto: Denis Balibouse, Reuters/Scanpix
ETTERTRAKTET: Europcar bekrefter at de vil tilby Thor Hushovd en plass på laget foran neste sesong. Men det franske laget er forberedt på kamp om signaturen til den norske verdensmesteren. Foto: Denis Balibouse, Reuters/Scanpix Vis mer

(Dagbladet):  Sportsdirektør Jean-René Bernaudeau i Europcar-laget forteller at han har kontaktet Thor Hushovd for å knytte den norske verdensmesteren til seg for neste sesong.

Thor Hushovd har kontrakt med Garmin-Cervélo ut denne sesongen, og har dermed lov til å forhandle med andre lag.

- Vi har kontaktet ham, og forhandlinger har blitt avtalt, sier Bernaudeau i et intervju med franske Eurosport (oversatt til engelsk av cyclingnews.com).

Han sparer ikke på rosen av nordmannen, og viser blant annet til bakgrunnen hans fra fransk sykling med Credit Agricole. Europcar er det franske laget som tidligere het Bouygues Telecom.

- Han er en rytter som passer utmerket til vår stil og tankene vi har om denne sporten. Thor kjenner vår måte å arbeide på og verdiene våre. Han har fortsatt gode minner fra Frankrike og tiden i Credit Agricole, sier Bernaudeau.

Laget er utenfor Verdenne sesongen, men håper å være tilbake neste sesong, blant annet på bakgrunn av gode prestasjoner fra Thomas Voeckler. Men også

Bernaudeau er uansett forberedt på å få hard kamp om Hushovds signatur.

- Mange lag er ute etter ham. Uansett vil ingenting bli signert før etter Tour de France, sier sportsdirektøren.