- Europeiske klubber står i kø for å sjekke ut Magnus

Stor utenlandsk interesse for Eikrem.

VIKTIG BRIKKE: Magnus Wolff Eikrem etablerte seg raskt som en av Tippeligaens beste midtbanespillere da han returnerte til Molde fra Manchester United. Derfor mangler det ikke på tilbud om å reise utenlands igjen.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
VIKTIG BRIKKE: Magnus Wolff Eikrem etablerte seg raskt som en av Tippeligaens beste midtbanespillere da han returnerte til Molde fra Manchester United. Derfor mangler det ikke på tilbud om å reise utenlands igjen.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Borussia Mönchengladbach er blant klubbene som følger Moldes Magnus Wolff Eikrem tett, skriver Romsdals Budstikke.

21-åringen er blant eliteseriens heteste salgsobjekter.

Romsdals Budstikke vet at blant andre Borussia Mönchengladbach, Hannover og Stoke var representert med speidere på Stavanger stadion forrige mandag, da Eikrem ikke spilte fordi han ble skadet dagen i forveien.

Også nederlandske og belgiske og klubber skal være nysgjerrige på Eikrem. Mot Lillestrøm var Brugge og Genk representert med speidere.

På tribunen satt også den ugandiske FIFA-agenten Tony Awor som representerer et firma i London.

Borussia Mönchengladbach har fulgt 21-åringen over tid. Tyskerne skal være fristet av tanken på Eikrem som makker med Håvard Nordtveit på midtbanen i Bundesliga.

Klubbens skandinaviske speider, den tidligere danske landslagsspilleren Ove Flindt-Bjerg, har sett Eikrem flere ganger.

- Han er en god spiller, det kan jeg si. Men jeg kommenterer ikke hvilke navn vi følger, sier Flindt-Bjerg til Romsdals Budstikke.

- Interessen rundt en av Norges beste spillere er enorm. Det står europeiske klubber i kø for å sjekke ut Magnus, fra forskjellige ligaer. Telefonen ringer hele tida, sier spillerens agent Jim Solbakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer