Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juventus vil ha Erling Braut Håland

Eurosport: Juventus inn i Håland-kampen

Juventus skal følge Erling Braut Håland (17) fra tribuneplass i Moldes kamp mot Vålerenga, melder Eurosport.

POPULÆR: Flere klubber er interesserte i å hente Erling Braut Håland. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
POPULÆR: Flere klubber er interesserte i å hente Erling Braut Håland. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

Ifølge Eurosport har den italienske storklubben kastet seg inn i kampen om signaturen til Molde-talentet. Representanter er ventet på å være på plass på søndagens oppgjør i Molde.

Eurosport melder også at et tosifret antall utenlandske klubber skal ha vært i kontakt med Molde om billetter til Vålerenga-kampen.

- Det er alltid speidere på plass for å følge våre spillere, men jeg kan ikke fastslå at nettopp Juventus kommer på besøk akkurat denne gangen, sier Molde-sportssjef Øystein Neerland til TV 2.

Blant de interesserte klubbene er Manchester United, som hadde speider Tommy Møller Nielsen på tribunen i Moldes borteoppgjør mot Brann. Da scoret Håland fire mål på 20 minutter.

- Det ligger ingenting konkret på bordet, verken fra Juventus eller noen andre. Vi har ikke mottatt bud fra noen klubber på lang tid i denne sammenhengen, opplyser Neerland.

I vinter la Juventus inn et bud på 17-åringen, men både Molde og spilleren takket nei.

- Vi har veldig god dialog med Erling og med pappa Alf-Inge som er rådgiver. Sammen ble vi enige om at det beste for gutten nå er å spille i Molde, i hvert fall fram til sommeren. Sånn sett kan du si at vi takket nei til tilbudet i fellesskap, sa Molde-trener Ole Gunnar Solskjær i vinter til Romsdals Budstikke.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media