Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eva (41) truer Chelsea med søksmål etter Mourinhos siste grep

Vil tilbake på benken.

 ISFRONT:  Mellom Eva Carneiro og Jose Mourinho.  Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Mellom Eva Carneiro og Jose Mourinho. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Chelsea-doktor Eva Carneiro (41) er fortsatt suspendert fra Chelseas A-lag etter at José Mourinho slaktet Carneiro for en hendelse i 2-2-kampen mot Swansea denne sesongen.

Mourinho ble seinere hudflettet for behandlingen av Carneiro og Jon Fearn, men så langt har ikke Chelsea gjort noe med saken.

- Går til sak Mourinho tok grep og vraket henne både fra benken og fra A-laget på treningsfeltet etter situasjonen mot Swansea, og nå skriver flere britiske medier, blant annet Independent, at Carneiro truer med å gå til sak mot klubben for å få tilbake jobben.

Hun vurderte søksmål, og avisa mener å vite at «sexisme» skal være et nøkkelpunkt i saken. Hun hevder at Mourinho kalte henne for «sekretæren» hans etter kampen.

- Selv om du er en draktmann, doktor eller sekretær på benken må du forstå spillet. Du må forstå at vi har en mann mindre og at Hazard ikke hadde et alvorlig problem, sa Mourinho til BBC.

God sak Advokat Mary O'Rourke, som har jobbet med liknende saker tidligere, har satt seg inn i Carnerio-saken.

- Det medisinske apparatet gjorde ikke noe galt. Deres jobb er å passe på spillerne, ikke å tenkte taktisk. Jeg forstår at Mourinho er dedikert, men han må forstå støtteapparatet. Doktorer har et juridisk ansvar for å passe på spillerne, og det er deres ansvar hvis spilleren saksøker klubben, forklarer O'Rourke.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling