Evakuerer EM-stadion i Zürich

Ventes kraftig uvær.

UVÆR: EM-stadion i Zürich er evakuert på grunn av et ventet uvær. Foto: AP Photo/Matt Dunham / TT
UVÆR: EM-stadion i Zürich er evakuert på grunn av et ventet uvær. Foto: AP Photo/Matt Dunham / TTVis mer

ZÜRICH/OSLO (Dagbladet): Tilskuerne på EM-stadion i Zürich ble i ettermiddag evakuert. Det er fordi det er ventet et kraftig uvær over byen i kveld.

På grunn av den sterke vinden er stevnet utsatt med 30 minutter. Dette er for å sikre like forhold for utøverne. Stevnet skulle egentlig i gang klokka 18.

Konkurranseprogrammet vil derfor bli justert utover kvelden.
Stormvarsel - Vi har fått et stormvarsel på kategori to. Det er meldt veldig mye vind, sier pressekontakt for mesterskapet, James Mulligan, til NRK.no.

Sportssjefen i Norges Friidrettsforbund, Ronny Nilsen, bekreftet overfor Dagbladet at arrangøren sitter i møter for å vurdere hva de skal gjøre med kveldens konkurranser.

Foreløpig er de første øvelsene på kveldsprogrammet utsatt, og det er fortsatt ikke avgjort om kveldens konkurranser kan gå som planlagt.

Høydepunkter i kveld Stadion ble stengt for publikum av sikkerhetsgrunner.

Etter klokka atten i kveld skulle blant annet Ezinne Okparaebo og Jaysuma Ndure i aksjon på 100 meter, først i semifinaler så i en eventuell finale.

Akkurat nå kommer det tidvis kraftige vindkast på stadion, selv om sola gløtter fram for første gang i dag. Ifølge yr.no er det meldt liten kuling og 1,3-2,3 mm nedbør utover kvelden.