Evans: - Jeg bare danset med henne

Nå hevder vitner at tre andre United-spillere var i sexorgie.

(Dagbladet.no): Manchester Uniteds Jonny Evans (19) har i politiavhør bedyret sin uskyld, etter at en 26 år gammel kvinne anklaget ham for voldtekt i forbindelse med klubbens famøse julefest.

I dag får offentligheten 19-åringens versjon av det som skjedde.

Ifølge venner hevder Evans at han bare danset med det påståtte offeret, og at han ble angrepet av en sjalu kjæreste på dansegulvet før politiet mottok meldingen om voldtekt.

- Jeg bare danset med henne, skal Evans ha uttalt, ifølge Daily Telegraph.

En venn sier til London Evening Standard:

- Jenta danset med Jonny, og kjæresten hennes ble sint og oppsøkte ham for en alvorsprat. Det ble håndgemeng, og jenta og typen, som begge var fulle, ble kastet ut av hotellet. De ble aldri sluppet inn igjen, så det er ingen mulighet for at de kan ha vært alene på et rom, eller at Jonny kan ha angrepet henne.

På vei vekk?

Det skal ha vært jentas kjæreste som ringte politiet i 04.15-tiden, og Evans meldte seg selv for politet tirsdag etter å ha vært på en dagstur til Monaco. Han ble arrestert, og senere løslatt mot kausjon.

HEVDER HAN BLE ANGREPET: Ifølge Jonny Evans danset han med 26-åringen som senere har anklaget ham for voldtekt, da kjæresten hennes gikk løs på ham. Venner av Evans sier 26-åringen og typen deretter ble kastet ut av hotellet. Foto: AP
HEVDER HAN BLE ANGREPET: Ifølge Jonny Evans danset han med 26-åringen som senere har anklaget ham for voldtekt, da kjæresten hennes gikk løs på ham. Venner av Evans sier 26-åringen og typen deretter ble kastet ut av hotellet. Foto: AP Vis mer

Daily Mail skriver at Sir Alex Ferguson sparte Evans for hårføneren på gårsdagens trening. Avisa har likevel hevdet at 19-åringen kan være på vei til Roy Keanes Sunderland, der han opplevde stor suksess på utlån fra United forrige sesong.

Jonny Evans mamma Dawn kom også med en knapp kommentar til media i går.

- Dette er en ekstremt stressende tid for oss alle. Vi er blitt rådet til å ikke uttale oss, sier hun.

- Tre spillere i orgie

På onsdagens United-trening skal sentrale spillere ha fått gjennomgå av Ferguson, som er illsint over at klubben er blitt brakt i vanry. United-bossen har bannlyst framtidige julebord - og han blir neppe mindre sikker i sin sak når han får høre historien om en angivelig sexorgie på Great John Street Hotel.

The Sun skriver at tre United-spillere, en av dem et velkjent navn, skal ha deltatt i en orgie med en 19 år gammel jente.

- Jeg hadde gått opp for å snakke med en venn da jeg hørte heiing og klappelyder fra et av rommene. Vi kunne høre stemmene til fem eller seks menn - sammen med stønnende lyder fra ei jente som åpenbart hadde sex. Mennene skrek som hyener og ropte «get in there». Jeg og kameraten min ble sjokkerte, sier et vitne til avisa, og legger til at hun gjenkjente tre av dem som United-spillere.

Nederst i artikkelen legger ikke The Sun skjul på at de mer enn gjerne tar imot flere detaljer om orgien, og ber leserne tipse dersom de kjenner den 19 år gamle jenta.

Evans: - Jeg bare danset med henne

Avisa bringer også bilde av Evans og kjæresten Kate Wathall (20), som har vært sammen i ett år.

<B>HENTER GJENSTANDER:</B> Politiet i Manchester bærer ut gjenstander fra Great John Street Hotel.
<B>LEIDE HELE HOTELLET:</B> Her, på Great John Street Hotel, holdt United-stjernene sitt julebord.