Evans ringte Holden og fikk tilgivelse

Bolton-stjerne ute et halvt år etter grisetakling.

MÅTTE SY 26 STING: Slik så kneet til Stuart Holden ut etter sammenstøtet med knottene til Jonny Evans. Foto:  (AP Photo/Jon Super)
MÅTTE SY 26 STING: Slik så kneet til Stuart Holden ut etter sammenstøtet med knottene til Jonny Evans. Foto: (AP Photo/Jon Super)Vis mer

(Dagbladet): Stuart Holden har vært blant de beste spillerne på et Bolton-lag som etter 30 runder ligger på en sterk 7. plass i Premier League.

Amerikanerens sesong tok en brå slutt på Old Trafford lørdag, etter at Jonny Evans flenget opp kneet hans så grundig at han måtte sy 26 sting.

Beskjeden fra legene var nesten like brutal som taklingen:

- Du er ute et halvt år.

Holden bærer imidlertid ikke nag til United-stopperen, og twitret i kveld om en telefonsamtale han mottok fra en angrende nord-ire.

- Jeg ble nettopp oppringt av en oppriktig Jonny Evans, som ønsket meg alt godt i rehabiliteringen. Taklingen var definitivt ikke gjort med overlegg, det var bare et uhell som av og til skjer i fotball, skriver Bolton-spilleren.

Evans fikk for øvrig direkte rødt kort for taklingen, men først etter at dommeren hadde sett hvordan kneet til Holden så ut.

For Bolton-manager Owen Coyle var langtidsskaden særdeles dårlig nytt i ligainnspurten. Han mener 25-åringen ikke bare har vært blant Boltons beste spillere, men en av Premier Leagues beste midtbanespillere denne sesongen.

- Stuart har vært outstanding denne sesongen og vist at han er blant beste midtbanespillerne i ligaen. Lidenskap, karakterstyrke og vinnermentalitet er kvaliteter som kjennetegner ham, og de vil han få bruk for i opptreningen, sier Coyle til klubbens egen hjemmeside.

GODTOK UNNSKYLDNINGEN: Etter telefonsamtalen med Evans er Holden tydelig på at taklingen var et uhell. Foto: REUTERS/Phil Noble
GODTOK UNNSKYLDNINGEN: Etter telefonsamtalen med Evans er Holden tydelig på at taklingen var et uhell. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer