Evans vil stoppe Owen-hysteriet

Liverpool-trener Roy Evans sier at Michael Owen er flau og lei seg over all viraken rundt hans person. Etter VM har Owen blitt hyllet som en popstjerne hvor enn han har vært.

Michael Owens fantastiske scoring mot Argentina i VM, har gjort 18-åringen til en av verdens aller mest populære fotballspillere.

Oppstyret rundt hans person også vært helt sinnsykt den siste tiden. Overalt hvor Liverpool-gutten har beveget seg, har folk hylt hysterisk og hyllet fotball-talentet.

Under kampen mellom Liverpool og Rosenborg i Oslo ropte tilskuerne taktfast: Owen, Owen, Owen. Og det til tross for at han ikke var på banen. Men nå mener Roy Evans at nok er nok:

- Owen mener at fotball er et lagspill - som han ønsker å være en del av. Nå er det helt vilt: Allerede før kampene blir Owen hyllet til banens beste spiller av publikum. Dette gjør ham flau, sier Evans til Soccernet.

Banens beste

I går ble Owen kåret til banens beste spiller da Liverpool vant 2-0 mot Leeds i Dublin. Ikke uventet, scoret 18-åringen ett flott mål i kampen.

- I dag synes jeg det er greit at han blir kåret til banens beste, men i forrige kamp ble han også hyllet opp i skyene - og da spilte Owen bare 20 minutter, advarer treneren.

Evans ønsker å understreke at fotball er et lagspill, og at det er uheldig at en spiller blir dyrket så mye mer enn sine lagkamerater.

<B>TRØSTES:</B> Det er ikke bare enkelt å være 18 år og superstjerne. Michael Owen håper nå at all viraken rundt hans person vil stilne.