<strong>NEST LENGST:</strong> Johan Remen Evensen var med et svev på 207,5  nest lengt blant dem som måtte kvalifisere seg til morgendagens verdenscuprenn i skiflyging i Oberstdorf.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dominic Ebenbichler
NEST LENGST: Johan Remen Evensen var med et svev på 207,5 nest lengt blant dem som måtte kvalifisere seg til morgendagens verdenscuprenn i skiflyging i Oberstdorf.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dominic Ebenbichler Vis mer

Evensen nest lengst i skiflygingskvalik

Fire nordmenn klare for morgendagens renn - Romøren slått ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fire nordmenn er klar for lørdagens verdenscuprenn i skiflyging.

Johan Remen Evensen var nest best med sine 207,5 meter.

Han var tre meter bak finnen Janne Happonen som var best av de som måtte kvalifisere seg. Verdensrekordholder Bjørn Einar Romøren skuffet med 153,5 meter og får ikke hoppe lørdagens renn.

Anders Jacobsen landet på 192 meter og det holdt til 8.-plass, mens Anders Bardal hadde 184,5 meter og kvalifiserte seg som 13. mann.

Bare ti hoppere var over 200 meter i kvalifiseringen inkludert de forhåndskvalifiserte hopperne som prøvde seg. Adam Malysz og Simon Ammann hadde 212,5 meter som de lengste.

Ole Marius Ingvaldsen var i likhet med Romøren sjanseløs med sine 142 meter.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer