Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eventbyrå slår seg konkurs etter sykkel-VM

Et eventbyrå som hadde flere millioner utestående hos arrangøren av sykkel-VM i Bergen, slår seg selv konkurs.

DYR FOLKEFEST: Sykkel-VM i Bergen ble en voldsom folkefest, men økonomisk gikk arrangørene på en gigantisk smell. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet .
DYR FOLKEFEST: Sykkel-VM i Bergen ble en voldsom folkefest, men økonomisk gikk arrangørene på en gigantisk smell. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter flere mislykkede forsøk på å komme til enighet med kreditorene, har eventselskapet Possibility valgt å slå seg selv konkurs, skriver Bergens Tidende.

Sykkel-VM ble et stort tapsprosjekt for det bergensbaserte selskapet, som var en av de mest sentrale aktørene under arrangementet. Bergen 2017 AS, som sto bak verdensmesterskapet, mangler nærmere 60 millioner kroner til å kunne betale regningene sine. Possibility er blant de største kreditorene, med et krav på 13 millioner kroner.

Daglig leder i Possibility, Harold Sletten, ønsker ikke å la seg intervjue av Bergens Tidende, men skriver følgende i en sms til avisen:

«Trist og leit. Styret og eierne vil nå konsentrere seg om å hjelpe bostyrer til å optimalisere boet slik at kreditorene får mest mulig igjen. Har ingen flere kommentarer på nåværende tidspunkt».

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!