Eventyrlig Eagles-comeback

Avgjorde mot Giants med returløp i siste sekund.

MAGISK AVSLUTNING: DeSean Jackson var fullstendig nådeløs da Giants-punter Matt Dodge ikke sparket ballen utover sidelinja, og returnerte ballen 65 yards til den avgjørende touchdownen, samtidig som han spiste opp resterende tid på klokka.  Foto: SCANPIX/REUTERS/Mike Segar
MAGISK AVSLUTNING: DeSean Jackson var fullstendig nådeløs da Giants-punter Matt Dodge ikke sparket ballen utover sidelinja, og returnerte ballen 65 yards til den avgjørende touchdownen, samtidig som han spiste opp resterende tid på klokka. Foto: SCANPIX/REUTERS/Mike Segar Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Philadelphia Eagles fullførte alle tiders NFL-comeback da DeSean Jackson løp tilbake et spark fra New York Giants og scoret vinnerpoengene i siste sekund søndag.

38-31-seieren førte Eagles til terskelen av sluttspilldøra og gjorde Giants-trener Tom Coughlin så sint at han kastet notatene sine i raseri.

- Det er aldri over før det er over. Jeg har aldri opplevd noe slikt før, og nå føler jeg meg omtrent så tom som det går an, sa Coughlin.

Da Giants-quarterback Eli Manning kastet sin fjerde touchdownpasning og ga Giants 31-10-ledelse 8.17 minutter før slutt, tenkte nok Eagles-fans på stadion at det var på tide å begi seg hjemover. Gjorde de det også, gikk de glipp av noen minutter som går rett inn i klubbhistorien.

Quarterback Michael Vick, som har gjort et fenomenalt comeback etter å ha sonet fengselsstraff for dyrplageri, regisserte tre lynangrep som utlignet hjemmeledelsen. To ganger kastet han touchdownpasninger til Brent Celek og Jeremy Maclin, en gang løp han selv inn poengene.

Danset Vick førte Eagles 75 yards på 49 sekunder, 57 yards på 2.00 minutter og 88 yards på 1.45 minutter til 21 poeng. Da kampen så ut til å gå til forlengning, tok Jackson imot et spark fra Giants-punter Matt Dodge og løp 65 yards gjennom hele Giants-forsvaret før han stoppet på mållinjen, danset litt og løp baklengs over streken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer