Everton - Liverpool:Dramatisk avslutning

Everton og Liverpool delte poengene mellom seg i et målløst oppgjør på Goodison Park. Som vanlig var det et Merseyside-derby med nerve og dramatikk. Blant annet fikk hjemmelaget på omdiskutert vis annulert en scoring to minutter på overtid.Tidligere i dag spilte Bradford og Derby 4-4.

Poengdeling var et greit resultat i kveldens kamp mellom Everton og Liverpool. Everton var det førende laget gjennom store deler av kampen, men Liverpool hadde de største sjansene. Men situasjonen alle snakker om skjedde to minutter på overtid:

- Vi trenger en forklaring fra dommeren, mente Evertons veteranspiss Mark Hughes etter at Graham Poll annulerte scoringen som kom da Liverpool-keeper Sander Westerveld slo et frispark rett i ryggen på Evertons Don Hutchinson. Ballen gikk fra Hutchinson og rett i det åpne målet bak Westerveld.

Hutchinson ruslet vekk fra frispark-situasjonen, og det vil bli heftig diskutert om det var riktig av Poll å annulere for at Everton-spissen var for nær ballen da frisparket ble tatt.

- Jeg blåste av kampen da frisparket ble tatt. Derfor var kampen slutt da ballen gikk i mål, forklarer dommer Graham Poll.

Den som var mest glad for det: Liverpool-keper Sander Westerveld, som inntil det tidspunktet var mannen som hadde holdt Liverpool inne i matchen.

Åtte mål, fire straffespark, gule og røde kort var oppsummeringen da Bradford og Derby delte poengene i en dramatisk 4-4-kamp på Valley Parade i ettermiddag.

Resultatet var bra for Drillo og Wimbledon, som med dette styrket sine sjanser for å overleve i Premier League. Bradford er nå fem poeng bak Wimbledon, med fire kamper igjen. Wimbledon møter Bradford borte 30. april.

Dean Windass scoret tre mål for Bradford, mens Craig Burley scoret på to - og brant ett straffespark for Derby, i en kamp der gjestene ledet 2-0 før sju minutter var spilt, men der Bradford ledet 4-3 ved pause.