Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Everton advarer fansen mot Bergen

Engelskmennene møter Brann i UEFA-cupen på onsdag.

(Dagbladet.no) Spør en utenlandsk turist om hva hun synes om Norge. Svaret du får er at naturen er vakker, men at prisene er for høye.

Før EM i håndball skrev danske journalister at de gledet seg til kampene, men at de gruet seg til kubjellene i hallene og ølprisene på pubene.

Nå går Everton ut med en advarsel til supporterne som denne uka reiser til Bergen for å se laget sitt mot Brann i UEFA-cupen.

Og det er ikke fotballbråkmakere eller regnværet mellom de sju fjell de advarer mot.

-Ta med masse penger

Klubben har lagt ut følgende melding på klubbens hjemmeside, med informasjon fra den britiske ambassaden i Oslo.

- Supportere som reiser til Norge må huske at prisene er betydelig høyere enn i Storbritannia og at dere bør ha elektronisk tilgang til masse penger.

Klubben advarer også supporterne mot å drikke alkohol på offentlig sted.

YAKUBU TIL BERGEN? Den nigerianske spissen Ayegbeni Yakubu kom for seint hjem fra afrikamesterskapet og ble vraket i helga. Foto: REUTERS
YAKUBU TIL BERGEN? Den nigerianske spissen Ayegbeni Yakubu kom for seint hjem fra afrikamesterskapet og ble vraket i helga. Foto: REUTERS Vis mer

Everton har fått 950 billetter til onsdagens kamp.

I Beatles-byen er det fortsatt knyttet spenning til om toppscorer Ayegbeni Yakubu blir med til Bergen. Nigerianeren kom for seint hjem fra Afrikamesterskapet, og ble vraket i helga. Manager David Moyes sa da at han ikke hadde bestemt seg for om spissen spiller mot Brann, skriver Liverpool Daily Post.

PÅ TUR: Her er Everton-fanen Ukraina fra en UEFA-cupkamp i fjor høst. Nå skal de til Bergen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media