Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Everton avviste Myhre-bud

Everton bekrefter i dag at de har avvist et bud fra FC København på Thomas Myhre.

Myhre var med på å spille den danske klubben fram til seriegull under sin låneperiode i våres. FC København forsøkte først å forlenge utlånsavtalen. Men dette ble avvist av Everton. Nå har Premier League-klubben også sagt nei til et bud på mossingen.

- Vi har mottatt et bud på Myhre fra FC København på Thomas Myhre, men det var et godt stykke unna den prisen vi har satt på spilleren, sier en Everton-talsmann til klubbens hjemmeside.

Myhre spilte den siste av sine 82 kamper for Everton i januar. I går bekreftet Everton at nyopprykkede Bolton har forhørt seg om nordmannen.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling