Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Everton-back vil ha utlendinger straffet

Angriper Liverpool-stjerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Spillere som oppmuntrer dommere til å dele ut gule og røde kort er noe nytt i Premier League. Everton-back Alan Stubbs vil ha det bort og håper FA slår ned på fenomenet.

Stubbs skylder på de utenlandske spillerne i England.

- Det har lurt seg inn i spillet vårt i det siste, men det kommer fra utlandet, sier Stubbs og henviser til at Liverpools Luis Garcia var borte hos dommeren etter en takling fra David Weir lørdag.

Ikke ærlige

- Garcia gjorde det bare én gang, men de utenlandske spillerne deres snakker engelsk bra. Det er ikke sånn at de ikke forstår hva de gjør. Menn gjør ikke sånt, sier Stubbs til The Guardian.

Everton-veteranen mener importspillerne også filmer etter taklinger, han føler de kaster seg ned uten grunn og håper motspillerne blir utvist.

- Hvis Kevin Kilbane hadde rullet rundt på gressteppet etter at Gerrard felte ham, så ville straffen blitt hardere. Kevin bare reiste seg, han er en ærlig spiller.

Drogba trakk filme-uttalelser

TREKKER FRAM GARCIA: Stubbs mener Liverpools Luis Garcia er en av utlendingene som prøver å få motspillere utvist. Foto: Scanpix/Ap
TREKKER FRAM GARCIA: Stubbs mener Liverpools Luis Garcia er en av utlendingene som prøver å få motspillere utvist. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Også Chelseas Didier Drogba er i fokus for filming. Etter to mål og seier mot Manchester C lørdag kom han med det som lett kunne tolkes som en innrømmelse overfor BBC.

- Noen ganger kaster jeg meg, andre ganger tråkker jeg jeg over, vet du.

Seinere på kvelden trakk han uttalelsene, på Chelseas hjemmeside.

- Jeg vil gjøre det klart at jeg ikke filmer. Det var min hensikt da jeg svarte.

DROGBA NEDE: Didier Drogba trakk tilbake uttalelser om filming. Her ligger han nede mot City.
ÆRLIGE BRITER: Alan Stubbs hyller sin irske lagkamerat Kevin Kilbane, som reiste seg etter en takling fra Steven Gerrard. Liverpool-kapteinen ble utvist likevel.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!