Everton-back vil ha utlendinger straffet

Angriper Liverpool-stjerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Spillere som oppmuntrer dommere til å dele ut gule og røde kort er noe nytt i Premier League. Everton-back Alan Stubbs vil ha det bort og håper FA slår ned på fenomenet.

Stubbs skylder på de utenlandske spillerne i England.

- Det har lurt seg inn i spillet vårt i det siste, men det kommer fra utlandet, sier Stubbs og henviser til at Liverpools Luis Garcia var borte hos dommeren etter en takling fra David Weir lørdag.

Ikke ærlige

- Garcia gjorde det bare én gang, men de utenlandske spillerne deres snakker engelsk bra. Det er ikke sånn at de ikke forstår hva de gjør. Menn gjør ikke sånt, sier Stubbs til The Guardian.

Everton-veteranen mener importspillerne også filmer etter taklinger, han føler de kaster seg ned uten grunn og håper motspillerne blir utvist.

- Hvis Kevin Kilbane hadde rullet rundt på gressteppet etter at Gerrard felte ham, så ville straffen blitt hardere. Kevin bare reiste seg, han er en ærlig spiller.

Drogba trakk filme-uttalelser

Også Chelseas Didier Drogba er i fokus for filming. Etter to mål og seier mot Manchester C lørdag kom han med det som lett kunne tolkes som en innrømmelse overfor BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer