Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Everton bare tre poeng bak Arsenal

Vant tidligkampen mot Norwich.

Everton fortsetter å imponere. Lørdag kjempet de seg inn igjen i oppgjøret mot Norwich og vant 3-2. Savnet etter Wayne Rooney ser ikke ut til å være merkbart for Liverpool-klubben som ser sterkere ut enn på flere år.

Borte mot Norwich fikk de helblå en kjempestart med Kevin Kilbanes ledermål etter ti minutter. Like før hvilen doblet Marcus Bent ledelsen etter framspill av Thomas Gravesen.

Etter hvilen slo imidlertid Norwich ubarmhjertig tilbake. 12 minutter ut i omgangen var 0-2 snudd til 2-2 etter scoringer av Leon McKenzie og Damien Francis.

Men da hjemmefansen begynte å øyne håp om klubbens første ligaseier denne sesongen, dukket Duncans Ferguson, headet inn 3-2 til gjestene, og sørget for at alle poengene ble med hjem til Liverpool.

Seieren betyr at Everton er bare tre poeng bak Arsenal før London-laget gjester Old Trafford søndag.

(®NTB)

SNUDDE KAMPEN:</B> Marc Edworthy, som takler Leon Osman her, endte opp som taper etter at Norwich først utliknet til 2-2.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media