Everton henter André Gomes

Everton betalte 238 millioner for Barcelona-spiller

Everton er enig med Barcelona om en permanent overgang for André Gomes. Midtbanespilleren har en prislapp på snaue 240 millioner kroner.

OVERGANGEN GJØRES PERMANENT: André Gomes er klar for Everton, etter å ha tilbrakt forrige sesong på lån i klubben. Her i duell med Arsenals Mesut Özil. Foto: NTB/Scanpix
OVERGANGEN GJØRES PERMANENT: André Gomes er klar for Everton, etter å ha tilbrakt forrige sesong på lån i klubben. Her i duell med Arsenals Mesut Özil. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gomes var forrige sesong på utlån i Everton, og 25-åringen gjorde et solid inntrykk. Tirsdag signerte han en femårskontrakt med Merseyside-klubben.

Overgangen, som binder Gomes til Everton fram til utgangen av juni 2024, har en prislapp på 22 millioner pund. Det tilsvarer rundt 238 millioner norske kroner etter dagens kurs.

- Jeg er veldig glad for å ha signert en kontrakt med Everton. Det var ikke vanskelig å bestemme seg for det. Avgjørelsen var enkel, og jeg er glad den er tatt, sier portugiseren til klubbens nettsider.

- Jeg vet at klubben strakk seg langt for å signere meg, og jeg er veldig glad og takknemlig for det. Jeg har sagt det siste året at jeg har følt meg som en del av familien, og det er det viktigste for meg, tilføyer han.

Gomes har spilt 29 landskamper for Portugal. Like mange har det blitt for Everton. Så langt står han med ett mål for Premier League-klubben.

Midtbanespilleren kom til Barcelona fra Valencia i 2016. Han har også en fortid i den portugisiske storklubben Benfica.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer