<strong>TILBAKE I BLÅTT:</strong> James McFadden er tilbake i Everton etter opphold i Birmingham. Her i kamp mot Liverpool. Foto:AP Photo/Kirsty Wigglesworth
TILBAKE I BLÅTT: James McFadden er tilbake i Everton etter opphold i Birmingham. Her i kamp mot Liverpool. Foto:AP Photo/Kirsty Wigglesworth Vis mer

Everton henter tilbake klubbløs McFadden

Forlot klubben for tre år siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

James McFadden returnerer til Goodison Park og Everton etter å ha skrevet under på en avtale som gjelder ut sesongen.

28-åringen forlot Merseyside-klubben for tre år siden til fordel for Birmingham, men har stått uten kontrakt siden sommeren. Etter å ha slitt med en alvorlig kneskade i lang tid, fikk McFadden ikke fornyet avtalen med klubben som rykket ned fra engelsk eliteserie i vår.

Angriperen ble solgt fra Everton for fem millioner pund i januar 2008, men kommer nå tilbake gratis ettersom han var uten kontrakt. Også Celtic skal ha ønsket seg skottens underskrift, og McFaddens var også på prøvespill i Wolverhampton tidligere i år.

McFadden kom til Everton fra Motherwell første gang i 2003. Han ble værende i klubben i nesten fem år der han spilte 109 kamper. Han rakk også å score elleve mål for «The Toffees» før han forsvant.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer