Everton kan få nye amerikanske eiere

Nærmer seg avtale.

INVESTORER: To amerikanske investorer skal være ett steg nærmere et oppkjøp av Premier League-klubben Everton. Foto: Reuters / Ed Sykes
INVESTORER: To amerikanske investorer skal være ett steg nærmere et oppkjøp av Premier League-klubben Everton. Foto: Reuters / Ed Sykes Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

To amerikanske investorer skal være ett steg nærmere et oppkjøp av Premier League-klubben Everton.

Flere britiske medier melder tirsdag at de tidligere eierne av baseballklubben San Diego Padres, John Jay Moores og Charles Noell, skal ha sett på muligheten for å kjøpe aksjemajoriteten siden i desember.

De siste seks ukene har duoen brukt til å gå gjennom Liverpool-klubbens regnskaper, og til å ha inngående samtaler med Evertons nåværende eiere Bill Kenwright, Robert Earl og Jon Woods. Førstnevnte er styreformann.

Ifølge rapportene skal Moores og Noell være interessert å betale 200 millioner pund, tilsvarende 2,48 milliarder kroner, for Everton-aksjene. En handel kan bli gjennomført en av de nærmeste ukene, skriver Teamtalk.

Det skal også være interesse fra andre parter.

Everton har ikke kommentert oppkjøpsryktene offentlig, men på klubbens generalforsamling i november sa direktør Robert Elstone:

- Det har aldri vært flere som har vært interessert i å investere i Everton, og styreformannen er trygg på at noe er klart i nær framtid.

Everton jobber også med å få på plass et nytt stadion.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer