Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Everton kjøpte norsk 16-åring

Keepertalent forlater Vard Haugesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no/ANB): Den 16 år gamle Vard Haugesund-keeperen Lars Stubhaug har lenge vært ønsket av Premier League-klubben Everton.

Torsdag kveld gikk overgangen endelig i orden.

- Forhandlingene har tatt tid og har vært en utfordrende og krevende prosess. Resultatet vi er kommet frem til er klubben meget fornøyd med. Dette er en historisk dag både for Lars og Sportsklubben Vard Haugesund. Alle i klubben gleder seg over at Lars får denne muligheten. Gjennom målbevisst og hard trening, og med veiledning av dyktige trenere samt gode treningsfasiliteter har Lars tatt et stort steg videre i sin fotballkarriere, melder Vard.

Hvor mye Everton betaler for den norske unggutten vil ingen av partene si noe om.

FLYR HØYT: Den 16 år gamle Vard-keeperen Lars Stubhaug forlater norsk fotball til fordel for Premier League-klubben Everton. Foto: Erik Berglund
FLYR HØYT: Den 16 år gamle Vard-keeperen Lars Stubhaug forlater norsk fotball til fordel for Premier League-klubben Everton. Foto: Erik Berglund Vis mer