Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Everton låner Ever Banega

Arbeidstillatelsen i orden .

EVERTON-KLAR: Ever Banega, her i duell med Arsenals Abou Diaby, lånes ut til Everton for sesongen. Valencia-spilleren skal erstatte kneskadede Mikel Arteta. Foto: Juan Navarro / AP.
EVERTON-KLAR: Ever Banega, her i duell med Arsenals Abou Diaby, lånes ut til Everton for sesongen. Valencia-spilleren skal erstatte kneskadede Mikel Arteta. Foto: Juan Navarro / AP. Vis mer

Den argentinske midtbanespilleren Ever Banega kan spille for Everton etter å ha fått innvilget arbeidstillatelse.

- Søknaden vår har blitt godkjent og forhåpentligvis vil vi se ham her om noen dager, sier Everton-manager David Moyes.

21-åringen er ventet å være på utlån fra spanske Valencia til den engelske eliteserieklubben for ett år.

Moyes mener Banega kan tilføre laget kreativitet på midtbanen ettersom Mikel Arteta er satt på sidelinjen med en kneskade.

- Han har mange gode egenskaper og er litt lik Arteta på flere områder. Særlig når det kommer til å holde på ballen og gi pasninger, forteller skotten.

Everton fikk ingen god start i den engelske serieåpningen mot Arsenal forrige helg (1-6-tap).

Søndag kan Liverpool-klubben rette opp inntrykket borte mot opprykkslaget Burnley.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling