LIKER IKKE OVERGANGSVINDUET: Roberto Martinez mener det burde vært stengt nå som ligaspillet er i gang. Foto: JOHN CLIFTON / ACTION IMAGES / NTB SCANPIX
LIKER IKKE OVERGANGSVINDUET: Roberto Martinez mener det burde vært stengt nå som ligaspillet er i gang. Foto: JOHN CLIFTON / ACTION IMAGES / NTB SCANPIXVis mer

Everton-manager mener det er urettferdig at overgangsvinduet ikke stenger før seriestart

Tviholder på John Stones.

(Dagbladet): Everton-manager Roberto Martinez var i går kveld gjest hos Sky Sports under åpningsrundens siste kamp mellom West Bromwich og Manchester City.

I tv-sendingen ble det selvsagt snakk om Chelseas interesse for den unge Everton-backen John Stones.

Så langt har Everton avslått to bud fra London-klubben på Stones, og konfrontert med ryktene om at Chelsea forbereder et tredje bud på langt over 300 millioner norske kroner, ble Martinez streng i tonen.

Everton-manageren mener det er unødvendig og forstyrrende at overgangsvinduet er åpent fram til 1. september.

- Jeg mener vi bør ha en periode hvor man bygger troppen, og så, når ligaen starter, kan alle være fokuserte, sa Martinez ifølge Daily Mail.

21 år gamle Stones har allerede debutert på det engelske landslaget og er en av Englands mest spennende spillere for tida. At interessen fra andre, og større, klubber er der, er en selvfølge.

Det ser også Martinez, men når overgangsspekulasjoner forfølger unggutter godt inn i sesongen, kan det være vanskelig å konsentrere seg om det de skal, mener Everton-sjefen.

- Jeg tror vi glemmer at fotballspillere også har en menneskelig side som påvirker dem. I tillegg er det vi som er modige nok til å gi unge spillere en sjanse, sa Martinez på Sky.