Everton-managerens kjempetabbe. VM-akkrediteringen klippet i to

Utestenges fra arenaene.

NEKTES ADGANG: Roberto Martinez er i VM som ekspert for sportskanalen ESPN, men det kan bli vanskelig for ham å gjennomføre arbeidsoppgavene sine etter at arena-akkrediteringen hans ble klippet i to etter en glipp av spanjolen. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB SCANPIX
NEKTES ADGANG: Roberto Martinez er i VM som ekspert for sportskanalen ESPN, men det kan bli vanskelig for ham å gjennomføre arbeidsoppgavene sine etter at arena-akkrediteringen hans ble klippet i to etter en glipp av spanjolen. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Få med deg alt i VM direkte

(Dagbladet): Hodene har rullet og gigantene har falt både tungt og hyppig så langt i VM. Regjerende verdensmester Spania er allerede ute av mesterskapet, og håpet om avansement henger i en tynn tråd for  flere av lagene som er tippet langt i forkant.

Men at Everton-manager Roberto Martinez skulle «ryke ut», var det om mulig enda færre som hadde sett for seg.

Nektes adgang Spanjolen har nemlig fått sin arena-akkreditering inndratt etter at han lånte bort denne til en kollega slik at han kunne overvære Nederlands trening. Det skriver Daily Mail. Martinez ble invitert av ESPN-kollega Ruud van Nistelrooy.

Ikke overraskende - dette falt ikke i videre god jord hos paragraffanatikerne i FIFA.

Nevnte akkreditering kan nemlig ikke overføres til andre enn den som har navnet sitt på beviset. Betingelser Martinez har skrevet under på da han fikk den utlevert.

Dermed må Martinez finne seg i å se resten av VM fra ESPNs studio på Copacabana. Noe ugunstig med tanke på at han er i Brasil som ekspert for kanalen.

Fire ut? Av Martinez' Everton-disipler som er i aksjon i Brasil, er det flere som er i ferd med å takke for seg allerede.

Både Phil Jagielka, Leighton Baines, Ross Barkley og John Stones forsvinner mest sannsynlig sammen med England etter den siste gruppespillkampen mot Costa Rica, mens belgiske Kevin Mirallas allerede har sikret seg avansement.

I tillegg er Tim Howard og USA så absolutt med i kampen om en sluttspillplass etter at amerikanerne i natt spilte 2-2 mot Portugal.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer